Magamról
Kőműves munkák
Külső és belső burkolások
Kerítésépítés, felújítás
Javítások, felújítások
Referenciáim
Elérhetőségeim

Épületek utólagos hőszigetelése

Az otthonunk esetében az egyik legnagyobb költséget a fűtés jelenti. A nyílászárók szigetelése vagy cseréje sokat segít, de gondoljunk bele mekkor a falfelületen érintkezik a belső melegebb (nyáron hűvösebb!) levegő a külvilággal.

Az időjárás változás következtében az eredeti vakolaton hajszál majd szélesebb repedések keletkeznek, a víz és fagy ezeket tovább rongálja. Nem csak esztétikailag jelentenek ezek problémát, ha nem ezeken keresztül sokkal gyorsabban szökik meg a meleg. Az energiahordozók - főleg a gáz - ára folyamatosan nő, egy család költségvetésében jelentős megtakarítást eredményezhet az az egyszeri beruházás amit az utólagos szigetelés jelent.

Nem beszélve arról, hogy az így burkolt épületen ez a szigetelőréteg nyáron is kifejti áldásos tevékenységét. Akinél klíma üzemel nem csak télen takarít meg a fűtéssel, hanem nyáron a hűtéssel is!

A házak sokféle építőanyagból és technológiával készültek. Mindegyiknél más-más problémákkal találkozhat az, aki a kivitelezést vállalja. Az évek során mi szinte minden variációban végeztünk már iylen munkát. Ahol szükséges természetesen megtrámogatva kőművesmunkákkal is.

Minden esetben szükséges helyszíni felmérés a munka mennyiségének megállapításához. A felhasználásra kerülő anyagok teljeskörű beszerzését válaljuk, kérésre kiszállításal is. Itt megtekinthetik akciós anyagárainkat amennyiben bennünket választanak kivitelezőként.